Lysekils pastorat > Skaftö > Aktuellt > Om hemsidan

Kontakt: 0523 - 29 32 00

LYSEKIL  | LYSE | SKAFTÖ | BRO & BRASTAD |  KYRKOGÅRDSFÖRVALTNING

Välkommen till vår nya hemsida

Välkommen till Lysekils församlings hemsida. Här hoppas vi att du skall hitta den information du söker och förhoppningsvis ytterligare saker som kan inspirera dig. Sidan är ett pilotprojekt som Lysekils pastorat har tillsammans med vår IT-leverantör Agrando. Hittar du saker som inte fungerar eller har förslag på förbättringar är vi tacksamma om du hör av dig.

Nya möjligheter

Här vill vi beskriva lite vilka nya möjligheter som vår nya hemsida ger. Vi hoppas det skall bli ett användbart verktyg för dig, oavsett om du är här som tillfällig besökare eller aktiv församlingsmedlem.

Från 1 januari 2018 - Ett pastorat, fem församlingar
Vissa delar av vår verksamhet är gemensam över alla församlingarna, såsom konfirmand och vårt diakonala centrum Arken. Några delar är samarbeten mellan två av församlingarna. Vissa delar är unika för varje församling. Vi har valt att låta församlingarna ha var sin hemsida så du enkelt skall hitta det som är aktuellt närmast dig. Men titta gärna runt på alla församlingars hemsidor.

Anpassad till olika plattformer
Tanken med vår sida är att den skall fungera lika bra oavsett om du använder dator, läsplatta eller mobil. Det finns enstaka delar av några sidor som inte klarar övergången till mobiltelefon helt bra men i övrigt skall det ge en behaglig upplevelse hur du än väljer att läsa.

Uppdaterad information
Härska du ha möjlighet att hitta den senaste och mest korrekta informationen. På nästan varje sida hittar du en kalender som är unik för just den verksamheten. Det gör att du enkelt kan se när nästa gudstjänst, körövning, barnsamling eller konfirmandläsning är. Eller vad du nu letar efter.

Undervisning
På Lysekils sida kan du ladda predikningar och undervisning från våra gudstjänster. Det går också bra att streama i mobil eller dator.

 

Minimera

Kontakt

Pastoratsexpeditionen:
Telefon 0523- 29 32 00

Ansvarig för löpande uppdateringar:
Anders Berholt
anders.berholt@svenskakyrkan.se
0523-293225

 


Copyright 2021 av Lysekils pastorat Användarvilkor | Personliga uppgifter